Šta je IQOS?

IQOS pruža punoljetnim pušačima nešto drugačije u odnosu na cigarete. Prepoznatljivi smo po jedinstvenom dizajnu, jer naši proizvodi ne sagorijevaju duhan. Ono što mi nudimo je asortiman proizvoda kao bolju, zadovoljavajuću alternativu pušenju.*
Važna informacija: IQOS nije proizvod bez rizika. Pročitaj više.
IQOS 3 DUO

GLEDAMO NAPRIJED. STALNO SMO U POKRETU.

Promjena kreće najmanjim koracima. Bilo da si odrastao pušač i spremaš se da pređeš na bolju alternativu pušenju, ili si već dio svijeta bez duhanskog dima, IQOS je uz tebe*.
*Važna informacija: IQOS nije proizvod bez rizika.

Spreman kad i ti.

IQOS zagrijava duhan umjesto da ga sagorijeva, čineći IQOS savršenim uređajem za uživanje u pravom okusu duhana bez dima.
Lil SOLID
Predstavljamo LIL SOLID
LIL SOLID indukciona tehnologija zagrijavanja pruža ukus pravog duhana, ali bez vatre, pepela i dima.
Uporedi naš asortiman.
Uporedi uređaje za zagrijavanje duhana

IQOS ORIGINALS DUO

Spreman kad i ti.

LIL SOLID

Sve u jednom uređaju.

Neke alternative su bolje. IQOS je jedna od njih.

IQOS zagrijava duhan umjesto da ga sagorijeva, što znači da nema vatre, pepela ili dima. Zbog toga je IQOS bolji izbor u poređenju sa nastavkom pušenja cigareta, jer proizvodi 95% manje štetnih sastojaka u poređenju sa cigaretama**. 
**„95% manje” predstavlja proshečno smanjenje nivoa čitavog niza štetnih sastojaka (isključujući nikotin) u poređenju sa dimom referentne cigarete (3R4F). Za više informacija posetite IQOS.com
Važna informacija: To nužno ne znači i smanjenje rizika od 95%. IQOS nije proizvod bez rizika.
Mi koristimo IQOS zato što...​
Otkrij zašto su milioni punoljetnih pušača u svijetu prešli na IQOS.*​
VAŽNA INFORMACIJA: IQOS nije bez rizika i oslobađa nikotin, koji izaziva ovisnost. Samo za punoljetne pušače.
 *Izvor: Status od jula 2021. godine. Ekskluzivni korisnici Heat-Not-Burn programa koji koriste patrone za zagrijavanje u više od 70% slučajeva u posljednjih 7 dana konzumacije. PMI Finansije ili procjene, Panel IQOS vlasnika i PMI tržište.​

**Iako IQOS ne stvara katran, IQOS nije proizvod bez rizika i oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost.

Napravi IQOS svojim

Kreiraj IQOS u skladu sa svojim stilom i biraj neki od mnoštva dostupnih boja i dizajna. Šta god da odabereš, unesi boje u svoje IQOS iskustvo.
Podijeli svoju IQOS priču sa nama
Bilo da se radi o par riječi mudrosti ili razlozima tvog prelaska na IQOS, želimo da podijeliš svoju priču.
Da bi dodao/la priču, potrebno je da nam u 25 riječi ili manje kažeš svoje iskustvo sa IQOS-om. Dodaj i fotografiju ili video svoje priče i povećaj šanse da ona bude podijeljena sa svijetom.

Gradimo budućnost bez duhanskog dima

Od sagorijevanja do zagrijavanja. Od cigaretnog dima do duhanske pare. Nakon hiljada godina sagorijevanja duhana, dali smo sebi zadatak da odraslim pušačima ponudimo bolju alternativnu od nastavlja pušenja.