16/01/2023

Na Vlašiću otvoren novi IQOS kutak

Ništa ne može zamijeniti svježinu planinskog zraka i oštri miris nepomućene čistoće, a ako je vaša destinacija ove zime Vlašić, imate priliku da dim i pepeo cigarete zamijenite boljom alternativom.

Na planini u srcu naše zemlje, IQOS je otvorio vrata svog kutka za sve postojeće punoljetne korisnike i odrasle pušače koji su riješili da mijenjaju svoje loše navike.

Novo prodajno mjesto smješteno ispred Vlašićke kolibe pruža i cjelovitu IQOS korisničku podršku za vrijeme trajanja skijaške sezone.

Otvaranjem na Vlašiću, kompletirana je IQOS ponuda i korisnička podrška na bosanskim planinskim ljepoticama. Na Bjelašnici IQOS možete potražiti u prostoru Intersporta, a na Jahorini u sklopu Apart Hotela Vučko tokom cijele godine.

IQOS je, za one koji nisu bili upoznati s njim, revolucionarni uređaj kompanije Philip Morris koji zagrijava, a ne sagorijeva duhan.

Njegovim korištenjem eliminiše se sagorijevanje, a samim time i duhanski dim, vatra i pepeo, zbog čega predstavlja bolju alternativu nastavku pušenja cigareta.

Važno je znati da IQOS nije proizvod bez rizika jer oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Uređaj je namijenjen samo odraslim pušačima koji bi inače nastavili da puše cigarete.

Izvor - klix.ba

Najnovije vijesti

Od sada je IQOS zona u tvom telefonu!
Pričitaj više
Novembar je postao 5X ORIGINALNIJI
Pričitaj više
Zamijeni stari uređaj za novi IQOS ORIGINALS DUO. Originalno iskustvo u 4 nove boje.
Pričitaj više
Novi stil. Originalno iskustvo.
Pričitaj više
More to discover with myIQOS​
Care you can count on.

Privileges to inspire you.​
Care you can count on
Access our personal coaches for support on how to get the best use from your IQOS. ​
Loyalty rewards
Earn points for member offers, device upgrades and exciting benefits.
Peace of mind
Accidental damage cover, rapid replacement and international assistance.