19/04/2024

Postani IQOS TOP FAN

Prati nas na društevnim mrežama, aktivno učestvuj u našim objavama i postani IQOS TOP FAN! 

 

Da li si spreman da podigneš svoju angažovanost prema IQOS-u na sljedeći nivo? IQOS u BiH sa ponosom predstavlja IQOS TOP FAN izazov, godišnju aktivaciju tokom koje nagrađujemo tvoju aktivnost na društvenim mrežama! Tokom narednih 9 mjeseci, imaš priliku da se boriš za mjesto među našim TOP FANovima. Svaki mjesec biramo šest najaktivnijih pratilaca, po tri na Facebooku i Instagramu.  

 

Ako se nađeš na vrhu liste naših fanova u mjesecu aprilu, tvoju posvećenost nagrađujemo Petrol vaučerima. Ako zauzmeš prvo mjesto na Facebooku ili Instagramu, nagrađujemo te sa Petrol vaučerom od 150 KM, za drugo mjesto osvajaš vaučer u vrijednosti od 100 KM, dok ti treće mjesto donosi vaučer od 50 KM.  

 

Da bi postao IQOS TOP FAN, potrebno je da si punoljetan i korisnik naših proizvoda. Važno je da pratiš naše profile na društvenim mrežama i da si aktivan – lajkanje, komentarisanje i slanje poruka su tvoje karte za ulazak u krug TOP FANova. Sva pravila potraži na linku: Nalozi na društvenim mrežama | IQOS BiH  

 

Kako da dokažeš svoj status? Ako si na Facebooku, pošalji nam screenshot tvoje "TOP FAN” značke. Na Instagramu, pratimo tvoju aktivnost kroz poseban softver. 

 

Ove nagrade su naš način da ti zahvalimo na podršci. Želimo da napomenemo koliko cijenimo lijepo ponašanje na našim platformama. Komunikacija treba da bude pozitivna i u duhu međusobnog poštovanja. Naše društvene mreže su mjesto gdje svi trebamo uživati u harmoniji. 

 

Prateći nas i učestvujući na društvenim mrežama, postaješ ključni dio naše zajednice. Ako si već aktivan, hvala ti što doprinosiš IQOS svijetu. Ako se tek spremaš da se uključiš, nadamo se da ćeš uživati u svemu što smo spremili za tebe. Želimo ti puno sreće – neka najbolji TOP FANovi osvoje nagrade! 

 

Najnovije vijesti

IQOS ILUMA series differences between devices
Pričitaj više
The difference between IQOS ORIGINALS DUO and IQOS ILUMA
Pričitaj više
PMI launches the IQOS ILUMA device in Europe: the latest and most innovative tobacco heating device
Pričitaj više
What’s the difference between SMARTCORE INDUCTION SYSTEM and HeatControlTM technology?
Pričitaj više
More to discover with our Services and privileges ​
Care you can count on.

Privileges to inspire you.​
iqos
Care you can count on
Access our personal coaches for support on how to get the best use from your IQOS. ​
Loyalty rewards
Earn points for member offers, device upgrades and exciting benefits.
Peace of mind
Accidental damage cover, rapid replacement and international assistance.