19/08/2024

Idemo zajedno proslaviti tamo gdje je sve počelo prije 10 godina: Tokyo, Japan!

Ova nevjerovatna zemlja smještena na dalekom istoku, prepoznatljiva je po mnogo čemu, ali nakon nezaboravnog iskustva koje ove godine donosi IQOS Together.X, mnogim IQOS korisnicima i korisnicama, definitivno će prva pomisao na Japan biti upravo IQOS.

 

Sigurno se pitate, zašto?

Odgovor je i više nego jednostavan: IQOS ove godine slavi 10 godina postojanja u svijetu, tako da će 10 IQOS korisnika iz Bosne i Hercegovina imati priliku da otputuje sredinom oktobra mjeseca 2024. godine u zemlju kojoj je sve počelo na Globalnu završnicu IQOS Together.X-a u Japan, te će sa hiljadama IQOS korisnika kojim će se pridružiti u Japanu proslaviti jubilarnu desetu godišnjicu. 

 

Kako doći do svoje boarding karte za Japan, pročitaj u nastavku teksta!

 

Posjeti najbliže oficijelno IQOS prodajno mjesto: IQOS Butik, IQOS zonu ili pronađi IQOS stjuardesu u gradu i preuzmi svoj IQOS Together.X pasoš za Tokyo. Ukoliko imaš dilemu koje IQOS prodajno mjesto ti je najbliže, uvijek možeš provjeriti na našem sajtu u odjeljku Prodajna mjesta ili nam piši na našu Instagram stranicu @iqos_fbih.

Kroz našu ljetnu aktivaciju koja traje od 16.08. do 23.08.2024. godine, bitno je da posjetiš 4 lokacije: Delikatesnu radnju, Kawu, Fuku i IQOS Butik, uspješno odgovoriš na zabavne kvizove, ispuniš svoj pasoš pečatima, te ukoliko se nađeš među 80 prvih najbržih IQOS korisnika, imat ćeš priliku kupiti IQOS ILUMA PRIME uređaj za 1 KM, biti dio VIP Garden of dreams završnice, ali i IQOS događaja koji će biti upriličen 23.08. u IQOS Butiku (Aria mall) u večernjim satima, gdje sve korisnike koji su uspješno došli do svoje Boarding karte očekuje finalni kviz koji će nam dati dva imena IQOS korisnika koji idu sa nama u TOKYO, JAPAN.

 

Za sve one koji odaberu prelazak na bolju alternativu u toku trajanja ljetne aktivacije, pripremili smo specijalnu ponudu za nove korisnike koji kupuju svoj prvi IQOS ILUMA uređaj. Kupovinom svog prvog IQOS uređaja ostvarujete pravo na učešće u ljetnoj IQOS aktivaciji i otputuješ u Japan na globalnu IQOS Together.X završnicu. Vrijeme počinje da otkucava SADA, zato požuri da ne propustiš svoj let.

 

Za sva pitanja i nedoumice, dostupni smo putem Live chat-a na iqos.com, besplatan broj IQOS korisničke podrške: 0800 2 12 12 ili putem društvenih mreža.

Pravila i uslovi IQOS ljetne aktivacije su dostupni ovdje.

 

 

NAPOMENA: Kako bismo pružili priliku da što više korisnika doživi neočekivano i bude dio Together.X završnice u 2024., korisnici koji su imali priliku biti dijelom globalnog Together.X događaja u Atini 2023. nemaju pravo učešća.

U “IQOS Together.X TOKYO” aktivaciji ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača aktivacije, osobe koje su izravno uključene u pripremu aktivacije i proglašenje dobitnika; sve ostale osobe koje imaju pristup podacima vezanim uz aktivaciju, kao ni članovi obitelji navedenih osoba.

Najnovije vijesti

PRAVILA I USLOVI - Kako da odem u Tokyo?
Pričitaj više
IQOS CLUB TE VODI U TOKYO!
Pričitaj više
Proslava povodom 10. IQOS rođendana
Pričitaj više
IQOS ILUMA series differences between devices
Pričitaj više
More to discover with our Services and privileges ​
Care you can count on.

Privileges to inspire you.​
iqos
Care you can count on
Access our personal coaches for support on how to get the best use from your IQOS. ​
Loyalty rewards
Earn points for member offers, device upgrades and exciting benefits.
Peace of mind
Accidental damage cover, rapid replacement and international assistance.