Upoznaj svoj IQOS ILUMA uređaj

Upoznaj svoj IQOS ILUMA uređaj

Support FAQ Upoznaj svoj IQOS ILUMA uređaj
Support FAQ Upoznaj svoj IQOS ILUMA uređaj
Potpuno novi IQOS ILUMA sa duhanskim patronama dizajniranim za IQOS ILUMA uređaje postavlja novi nivo zagrijavanja duhana. Inovativni SMARTCORE INDUCTION SYSTEM ne sagorijeva već zagrijava duhan unutar patrona za bolje i čistije uživanje u ukusu. I povrh toga, u prosjeku 95% stvara manje štetnih sastojaka u poređenju sa cigaretama*.
VAŽNA INFORMACIJA: To nužno ne znači i smanjenje rizika od 95%. IQOS ILUMA nije bez rizika.

*„95% manje” predstavlja prosečno smanjenje nivoa emisije 9 štetnih sastojaka koji se nalaze u dimu cigarete (isključujući nikotin ), a čije smanjenje preporučuje Svetska zdravstvena organizacija. Vidi važne informacije na IQOS.comUz pomoć naše inovativne tehnologije možeš uživati u duhanu na potpuno nov način. Pored toga intuitivne funkcije i personalizacija ti omogućavaju da svoj uređaj prilagodiš svom ukusu i potrebama. Takođe, uživaj u podršci i privilegijama koje te inspirišu uz naše stalno dostupne alate za rješavanje problema, ekspertsku podršku i ekskluzivna iskustva.

IQOS ILUMA se koristi samo sa duhanskim patronama posebno dizajniranim za IQOS ILUMA uređaje. Ne koristi IQOS ILUMA i duhanske patrone posebno dizajnirane za IQOS ILUMA uređaje sa prethodnim generacijama IQOS uređaja, jer to može oštetiti tvoj uređaj. Ne gutaj i ne rastavljaj duhanske patrone posebno dizajnirane za IQOS ILUMA uređaje. Ovaj proizvod sadrži oštri metalni dio koji može prouzrokovati ozbiljne povrede ako se proguta. Držati van dohvata djece.

Za više detalja vidi Važne informacije na iqos.com.

IQOS ILUMA uređaj dostupan je u 5 boja: bež, zelena, siva, plava i pink, uz mogućnost personalizacije.
Pokretanje i punjenje tvog uređaja.

Prije prve upotrebe napuni svoj IQOS ILUMA uređaj u potpunosti pomoću adaptera za napajanje i kabla za punjenje koji su ti isporučeni zajedno sa uređajem. Zatim, da pokreneš uređaj, pritisni i drži dugme džepnog punjača u trajanju od 4 sekunde, zatim ga pusti.
1. Ubaci duhansku patronu specijalno dizajniranu za IQOS ILUMA uređaje do linije na filteru dok držač ne zavibrira, a svjetlo(a) ne zatreperi(e). Grijanje počinje automatski ili (po potrebi) pritiskom na dugme u trajanju od 1 sekunde.

2. Počni sa korištenjem kada držač zavibrira, a svjetla postanu statična.

3. Kako bi označio posljednjih 30 sekundi ili posljednja 2 dima, držač će zavibrirati, a bijelo svjetlo(a) će početi da pulsira(ju).

4. Izvadi iskorištenu duhansku patronu i odloži je čim se potpuno ohladi u skladu sa lokalnim propisima o odlaganju otpada.

5. Ubaci držač u punjač da bi se ponovo napunio.

IQOS ILUMA se koristi samo sa duhanskim patronama posebno dizajniranim za IQOS ILUMA uređaje. Ne koristi IQOS ILUMA i duhanske patrone posebno dizajnirane za IQOS ILUMA uređaje sa prethodnim generacijama IQOS uređaja, jer to može oštetiti tvoj uređaj.

Ne gutaj i ne rastavljaj duhanske patrone posebno dizajnirane za IQOS ILUMA uređaje. Ovaj proizvod sadrži oštri metalni dio koji može prouzrokovati ozbiljne povrede ako se proguta. Držati van dohvata djece.
Da bismo pružili našim IQOS ILUMA korisnicima našu najnoviju tehnologiju i bolje iskustvo konzumiranja duhana, napravili smo malo veći uređaj kako bi mogao da podrži novu SMARTCORE INDUCTION SYSTEM tehnologiju.
Tvoj IQOS ILUMA uređaj najbolje radi u opsegu 0 - 40℃, a duhanske patrone je najbolje da držiš na sobnoj temperaturi. Evo nekoliko savjeta za skladištenje:

Nemoj izlagati ovaj proizvod uslovima visoke vlažnosti ili direktnom sunčevom svjetlu.
Nemoj držati uređaj na mjestima gdje je visoka temperatura kao što je automobil tokom ljeta jer to može oštetiti litijum-jonsku bateriju i elektronske komponente, ili da ih znatno pogorša.
Za najbolje iskustvo, takođe savjetujemo da ne čuvaš IQOS ILUMA duhanske patrone na niskim temperaturama duži vremenski period.
Čuvaj uređaj IQOS ILUMA i SMARTCORE STICKS patrone na čistom, suhom i hladnom mestu.
Nemoj izlagati IQOS ILUMA, IQOS ILUMA PRIME i SMARTCORE STICKS patrone uslovima visoke vlažnosti ili direktnom sunčevom svjetlu.
Nemoj koristiti patrone SMARTCORE STICKS™ patrone koje su bile izložene visokim temperaturama ili vlazi.

Dodatne informacije:

U hladnim spoljnim uslovima, uređaj će možda i moći da se pokrene ako se održava toplim (npr: u džepu kaputa). Ipak, tokom korištenja držača, niska spoljna temperatura može dovesti do:

- slabije performanse aerosola
- nedovoljno energije da se postigne predviđeno trajanje konzumacije (po duhanskoj patroni) (do 6 ili 14 udisaja koje god se prvo desi).
IQOS ILUMA PRIME je naš najbolji i najspecifičniji proizvod. Sa našim najboljim dizajnom i materijalima, kao i naprednim mogućnostima prilagođavanja i funkcijama. IQOS ILUMA PRIME držač i džepni punjač imaju aluminijumsko kućište sa kožnim ili platnenim omotom na džepnom punjaču.

IQOS ILUMA se koristi samo sa duhanskim patronama posebno dizajniranim za IQOS ILUMA uređaje. Ne koristi IQOS ILUMA i duhanske patrone posebno dizajnirane za IQOS ILUMA uređaje sa prethodnim generacijama IQOS uređaja, jer to može oštetiti tvoj uređaj.

Ne gutaj i ne rastavljaj duhanske patrone posebno dizajnirane za IQOS ILUMA uređaje. Ovaj proizvod sadrži oštri metalni dio koji može prouzrokovati ozbiljne povrede ako se proguta. Držati van dohvata djece.
IQOS ILUMA PRIME je dostupan 4 različite boje: zlatna, crna, zelena i lila.
This product is not risk-free and delivers nicotine, which is addictive. For adult use only.​